ULTRA Detoxifiere... ULTRA Sanatate...

ULTRA Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ

Optati pentru una dintre cele mai noi variante de tratament, optati pentru o detoxifiere corespunzatoare, optati pentru ULTRA Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ! Spre deosebire de celelalte variante de zeoliti terapeutici disponibili pe piata de nisa, Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ are in compozitie o cantitate mai mare de acid humic. Acest aspect constituie un avantaj, intrucat acidul humic stimuleaza oxigenatra celulara. Acest procedeu este esential in buna desfasurare a activitatii oricarui organism viu, indiferent de specia careia apartine, fiindca din punct de vedere molecular, acidul humic are o greutate moleculara redusa si o cantitate de oxigen activ mai ridicata decat  a celorlalte substante implicate in acest proces complex.

!

ULTRA Zeolit Lichid
Imbogatit cu DHQ


ULTRA Detoxifiere...
ULTRA Sanatate...

Asa cum puteti observa si in imagini, flaconul de Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ se evidentiaza prin faptul ca detine o cantitate de 30 ml substanta activa care se distribuie cu ajutorul pipetei cu care este prevazut produsul. Urmand recomandarile producatorului, va aducem la cunostinta ca modul de administrare a Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ este unul original si net redus fata de celelate tratamente pe baza de zeolit, astfel, copii cu varste de peste 12 ani si adultii vor incepe tratamentul cu o perioada de acomodare, dupa care vor mari dozajele treptat, pana la maximul admis de 13 picaturi/zi.
Detalii suplimentare privind modul de administrare a Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ puteti gasi in prospectul care insoteste produsul sau la unul dintre consilierii nostri.


Efectele Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ:

Pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc un produs competitiv recomandam utilizarea Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ in toate tratamentele si curele de detoxifiere, in curele de slabire si in cele de oxigenare celulara. Acest tratament NU provoaca efecte secundare daca se respecta modul de administrare. In cazul curelor de slabire, recomandam asocierea Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ cu un regim alimentar sanatos si echilibrat, bogat in fibre vegetale, hidratarea adecvata si exercitii fizice specifice.

Putini cunosc faptul ca Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ este recomandat in tratamentele afectiunilor de ordin oncologic, intrucat acest produs reprezinta un mix antitumoral si imunomodulator foarte puternic.  La fel ca oricare alt tratament specific, Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ necesita hidratare suplimentara in special datorita asocierii dintre zeolit si acidul humic. Detalii suplimentare referitoare la produs puteti gasi pe pagina de prezentare Ultra Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ, precum si in prospectul produsului.

Eficientizarea comenzilor
Achizitia de bunuri de pe internet este o chestiune relativ noua in Romania, din care cauza romanii nu au foarte mare incredere in acest obicei. Din acest considerent, venim in ajutorul dumneavoastra punandu-va la dispozitie Oferta SlimKit cu plata ramburs la primirea coletului.

Livrare prin curierat rapid
Toate expedierile se efectueaza exclusiv prin curierat rapid, pentru a livra eficient si in conditii excelente produsele comandate si pentru a nu va incarca, sau modifica programul personal.

Expediere in 24 de ore
In 24 de ore de la confirmarea telefonica a unuia dintre expertii nostri, urmeaza sa primiti coletul SlimKit exclusiv prin curierat rapid. "Eficienta si Transparenta" sunt cuvintele definitorii ale activitatii noastre.

ULTRA Detoxifiere... ULTRA Sanatate...

ULTRA Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ